Topsælgere

Mange mennesker er ikke klar over, at man kan købe støvsugerslanger separat. Hvis man derfor ønsker en længere støvsugerslange, eller hvis ens gamle støvsugerslange er gået i stykker, vælger mange mennesker at købe en ny støvsuger. Det er der dog ingen grund til. Hos stoevsugerposen.dk har vi specialiseret os i reservedele til støvsugere, så du ikke behøver at kassere en ellers fuldt funktionsdygtig maskine. Vi vægter nemlig miljøet højt, og vi er af den overbevisning, at man skal reparere, hvis man har muligheden.

Uanset hvilke krav du har til din nye støvsugerslange, finder du det hos os. Vi har et bredt udvalg af originale støvsugerslanger, som passer til både de mest populære og de mere sjældne støvsugere. Vi sælger også universal støvsugerslanger, som er produceret til at passe til mange forskellige støvsugermodeller. Desuden tilbyder vi støvsugerslanger på metermål, så du kan bestille netop dén længde, du har brug for.

Originale støvsugerslanger

Hvis man skal erstatte en ødelagt slange til sin støvsuger, er det ofte en god løsning at købe en original støvsugerslange, som er produceret specifikt til ens maskine. På den måde får man den samme støvsugerslange, som man har været vant til. Vores mest populære originale støvsugerslanger er fra Electrolux, Miele, Nilfisk, Philips, Siemens og Volta. Fra de originale mærker kan du både købe komplette sæt, samt løsdele, herunder diverse reservedele, greb og koblinger. Hermed har du også mulighed for at udskifte en defekt del, eller tilkøbe et bedre greb for større ergonomisk støtte. I sidste tilfælde vil vi opfordre dig til at se vores udvalg af håndtag og greb, da disse kan være med til at øge din arbejdsstilling betragteligt. På den måde nedsætter du belastningen på skulder og lænd og øger derved oplevelsen af at støvsuge.

Universal støvsugerslanger

Hvis man ikke ønsker en original støvsugerslange, sælger vi universalmodeller. Disse støvsugerslanger er universelle og passer til mange forskellige støvsugere. Universal støvsugerslanger kan både bruges, hvis du ikke kan finde en original slange til din støvsugermodel, eller hvis du ønsker et ofte mere prisvenligt alternativ. Under denne kategori finder du også låseringe og koblinger, som bruges til at samle og montere universal støvsugerslangen, samt adaptere så slangen kan tilpasses forskellige støvsugere.

Støvsugerslanger på metermål

Mange mennesker ønsker en ny støvsugerslange, fordi deres nuværende slange er for kort til deres behov. Du er måske træt af at løfte rundt på støvsugeren, fordi slangen ikke kan nå helt derhen, hvor du ønsker at støvsuge. I så fald kan det være en idé at købe en ekstra lang støvsugerslange. Hos os finder du både normale og antistatiske støvsugerslanger på metermål op til 15 meter, så du kan få dækket dit unikke behov. Vores udvalg dækker de mest almindelige tykkelser (32 mm, 35 mm, 50 mm). Desuden sælger vi støvsugerslanger i fast længde på 20 meter i 32 mm og 38 mm.