Topsælgere

Hos støvsugerposen.dk finder du et af Danmarks bredeste udvalg af tilbehør til støvsugere, herunder mundstykker til støvsugere. Vi har alle typer af mundstykker fra specielle til universal og til stort set alle støvsugermærker, både kendte og mindre kendte. Vælg enten brand eller type i oversigten for at finde frem til det støvsugerhoved, der passer til din støvsuger og det område, der skal gøres rent.


Du kan benytte søgefeltet, hvis du hurtigt skal finde frem til den type mundstykke, du står og mangler. Du får hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, og husk du kan spare op til loyalitetsrabat ved alle køb på over 100 kr.

Vælg det rigtige mundstykke for en grundigere rengøring

Bruger du det samme mundstykke uanset om du rengør parketgulvet i stuen, gulvtæppet i soveværelset, sofaen og bag radiatoren?

Hvis du bruger det samme mundstykke uanset, hvor du gør rent, så kan det både gøre rengøringen mere besværlig og mindre effektiv. Derfor har vi et stort udvalg, så du kan finde det mundstykke, der er gør din rengøringsrutine til en større fornøjelse.

De fleste støvsugere har ved køb typisk 2-3 medfølgende støvsugerhoveder eller mundstykker. Med tiden kan de blive slidte, gå i stykker eller forsvinde. Eller standardmundstykkerne dækker måske ikke dine rengøringsbehov. Se oversigten herunder for at blive klogere på, hvilke mundstykker, du skal bruge til hvad:

Mundstykke til trægulv og parketgulv

Parketmundstykkerne er nogle af de mest populære. Disse støvsugerhoveder kan benyttes på hårde overflader, herunder parketgulve, trægulve og fliser. Gulvet støvsuges skånsomt uden at ridse det pga. mundstykkets børster. Du kan også vælge et kombimundstykke, der har en knap på toppen. Når knappen trykkes ned, skydes nogle børste frem, som gør det muligt at støvsuge hårde overflader på en skånsom måde.

Mundstykke til gulvtæpper og møbler

Har du gulvtæpper, så skal du vælge et mundstykke, der er designet til formålet, ellers kan det være svært at komme rigtigt i dybden og fjerne snavs og støv fra tæpperne. Det mest populære støvsugerhoved til gulvtæpper er et turbomundstykke. Turbomundstykket er også effektivt til møbler, der er betrukket med stof. Alternativt kan du også her benytte et kombimundstykke. Når børsterne ikke er slået ud, så fungerer støvsugerhovedet som et tæppemundstykke.

Eller du kan benytte et decideret tæppemundstykke eller møbelmundstykke. Tæppemundstykket er bredere end møbelmundstykket. Har du tæpper i store dele af huset, så er tæppemundstykket ideelt. Møbelmundstykket er, som navnet antyder, lavet til at støvsuge møbler betrukket med stof. Har du lædermøbler, vil vi anbefale et rundt børstemundstykke, da hårene beskytter læderet. Børstemundstykket er også det rigtige at vælge til støvsugning af f.eks. hylder, persienne, vindueskarme, toppen og forsiden af radiatorer, paneler og generelt steder, der er lidt mere kringlede, og som du ikke vil risikere at ridse.

Mundstykke til radiator

Skal du støvsuge bag radiatoren, så kan du ikke undvære et fugemundstykke. Dette støvsugerhoved er aflangt og smalt og kan bruges i revner og andre steder, hvor der ikke er meget plads og svært at komme til.

Et andet mundstykke, der kan benyttes her, er flexmundstykket. Det er en børste monteret på en fleksibel slange. Mundstykkets fleksible design gør det til en leg at rengøre steder, der er svært tilgængelige. Det kan udover radiatorer være i skabe og i bilen.

Mundstykke til dyrehår

Også her er turbomundstykket et godt valg. Et roterende hjul eller cylinder med børster på mundstykkets underside skraber effektivt hår fra hunde, katte og andre dyr op fra gulvtæpper og betrukne møbler.

Til støvsugning af dyrehår, kan du også benytte de specialudviklede fløjlmundstykker eller velourmundstykker. Undersiden af disse hoveder er betrukket med stof, som "suger" hårene til sig.

Mundstykke til skuffer

Skal du have fat i alt det snavs, der kan samle sig i dine skuffer, uden nødvendigvis at skulle bruge en masse tid på at tømme skufferne hver gang, så vil du elske det specialdesignede multiflexmundstykke. Dette støvsugerhoved har lange, tynde rør, der let støvsuger uden om de ting, du måtte have liggende i skufferne og kommer ind i hjørnerne, prøv f.eks. i bestikskuffen.

Støvsugermundstykker til bilen

Der er noget specielt ved at sætte sig ind i en rengjort bil. Er bilen vasket og skinnende på ydersiden, er det virkelig synd, at sætte sig ind i en snavset kabine. Hos Støvsugerposen.dk har vi adskillige specialmundstykker til støvsugere, der gør det let at befri bilen fra skidt og støv.

Benyt et rundt børstehoved til instrumentbrættet og midterkonsollen. Til midterkonsollen og handskerummet kan du også benytte et multiflexmundstykke, der, med de lange fleksible rør, let kan støvsuge skidt og støv uden at du behøver fjerne alt det, du har liggende.

Til de besværlige steder f.eks. under sæderne og i revnerne ved siden af sæderne kan du benytte fugemundstykket. Til sæder og tæpper kan du støvsuge med møbelmundstykke. Det er lettere med møbelmundstykket end tæppemundstykket, da det er smallere. Du kan også komme godt i gang med vores støvsuger kit til bilen.

Boremundstykke

Et specialmundstykke, der kan gøre dit liv lettere, er et boremundstykke. Med dette støvsugerhoved opsamles støv og puds mens du borer i væggen eller loftet. På den måde undgår du, at det hvirvler rundt i luften, eller at du skal støvsuge efterfølgende.

Du kan finde de forskellige mundstykker ved at klikke dig ind på dit støvsugermærke eller størrelsen på tilslutningen på din støvsuger i oversigten her på siden. Eller du kan bruge søgefeltet. Er der dele til din støvsuger du ikke kan finde på vores side, så er du velkommen til at kontakte os.