Topsælgere

Wellness kan defineres som at man er i en tilstand af mental og fysisk velbefindende. Specielt hvis det opnås gennem sund kost, og livsstil.

Vi har samlet nogle produkter i denne kategori der kan hjælpe med til at man kan opnå denne tilstand, wellness.

Med en badevægt kan du holde øje med din vægt og dermed den ydre wellness. Den indre sundhed kræver ofte noget mere. det gælder især for højt blodtryk, som mange menesker lider af uden at vide det. Et blodtryksapparat er derfor en god ting at have i hjemmet når man har rundet de 40 år. Med et pulsur kan du hele tiden holde øje med din puls. På den måde kan du finde ud af om du skal motionere noget mere, da motion især har indvirkning på hvilepulsen. En lav hvilepuls er vigtig da hjertet har brug for at slappe af når du selv slapper af. Skridttælleren kan du bruge til at se om du får den motion der anbefales. På den måde kan man sige at pulsuret og skridttælleren kan være motiverende for at dyrke mere motion. Det er billige motivations apparater.

En anden måde at definere, eller nærmere opfatte, wellness på er at man forkæler sig selv med ydre påvirkninger som massage, fodbade, eller putter sig under en varm plaid. Til dette har vi et bredt udvalg af massage produkter, som massagepude, nakkemassage, massagestang, eller det ultimative massagesæde, der findes i flere varianter. En tur i fodbadet er ikke kun velvære for fødderne, men for hele kroppen. Og med en varmeplaid behøver du ikke vente på at der bliver varmt under tæppet. En varmepude er især god til ømme muskler, mens varmetæppet betyder at du kan lægge dig i en opvarmet seng.