Topsælgere

Under støvsugertilbehør finder du alt tilbehør til din støvsuger. Her kan du købe et nyt mundstykke til din støvsuger. det gælder såvel kombimundstykker, parketmundstykker, møbelmundstykker samt flere forskellige børstemundstykker til de fleste formål. Men også de populære mini mundstykkesæt , samt mange forskellige specialmundstykker, til blandt andet støvsugning af bilen. Har man husdyr og tæpper kan det anbefales at bruge turbomundstykket.

Hvis støvsugerslangen går i stykker kan du købe en ny komplet støvsugerslange til de fleste støvsugere. Ofte kan det dog klares med at man skifter håndtaget eller den kobling der sættes i støvsugeren. Hvis det er slangen der er revnet og du kan bruge de øvrige dele kan de muligvis sættes på en ny slange. Vi kan også lave slangesæt i individuelle mål, hvis man ønsker en længere slange, hvilket kan være en fordel hvis man har trapper etc.

Støvsugerrøret bliver også slidt med tiden. Her kan du købe såvel teleskoprør som enkelte rør. Eller du kan vælge et forlængerrør. Støvsugerrørene findes i både originale og uoriginale.