Topsælgere

Med OBHs Sous Vide Gourmet Cooker kan du lave den perfekte bøf eller steg. Sous Vide metoden er udviklet i Frankrig og anvendes idag af de bedste restauranter i hele verden. Ved hjælp af sous vide metoden får du en steg eller bøf der er perfekt hele vejen igennem og dermed en fantstisk smagoplevelse.

Sous Vide betyder egentligt - Under vakuum. Det er derfor en nødvendighed for at anvende sous vide at man også har en vakuumpakker, hvilket gør det til en investering på ca. 4.000. Derfor er det også et produkt der henvender sig til folk, der er meget interesserede i madlavning. Men den kan tjene sig ind idet du kan få billigere udskæringer til at smage som de dyre udskæringer. Prøv f.eks. en coulotte steg. Den kan komme på højde med en mørbrad ved hjælp af sous vide metoden.

Populær
-40%
Model/varenr.: OBH 7949
OBH 7949 Vacuumpakker er en brugervenlig og kraftfuld vakuumpakker i elegant design fra OBH Nordica. OBH7949 vacuumpakker forlænger friskheden i dine madvarer og er dermed med til at formindske madspild. OBH 7949 vaccumpakker er den mest populære vacuumpakker fra OBH Nordica. Med en vacuummaskine sp ...mere
1.199,95 DKK  m/Moms
1.999,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 799,05 DKK
Levering. 1-3 dage
Lager: På lager