Electrolux PURE D8 Performance Kit. ESKD8

189,95 DKK  m/Moms

Plus leveringsomkostninger. 49,95 til pakkehops. Fri fragt til pakkeshop ved køb over 599,-

Model/varenr.: 900923086
Lager: På lager

Med PURE D8 Performance kit får du alt, hvad du behøver til ca. 1 års toppræstationer. Sættet indeholder produkter der giver dig op til 80% længere levetid og 2 gange mere sugekraft end en almindelig papirpose. Posen er optimeret til PURE D8 og giver høj filtrering med fremragende luftgennemstrømning og optimal kapacitet, 4 liters støvpose. Støvposen er godkendt af TÜV Rheinland Group, som er et uafhængigt testinstitut.

 

Passer til:

  • Elektrolux Pure D8.2 Silence

 

 

 

 

S-bag® er også udstyret med Powerflow™, en innovativ side-foldning, som giver dig mere kapacitet i forhold til en flad pose og sikrer, at det er smidigt og let at tilpasse til din støvsugerpose. Posen, sammen med den nye støvposeholder i PURE D8 vil også gøre dig i stand til at undgå enhver kontakt med støv takket være den intelligente og automatiske lukke- og oplukningsfunktion.

Sættet indeholder også Hygiene s-filter ™, et filter, der opfanger selv de mindste partikler, som f.eks. pollen, mugsporer, ekskrementer fra støvmider samt allergener. Filteret er vaskbart

I sættet er der også s-fresh™ duftgranulater, der giver dit hjem en ren og behagelig citrusduft under rengøring.

Endelig er sættet udstyret med et motorfilter, der beskytter støvsugermotoren mod støvpartikler, hvilket giver din støvsuger en længere levetid.

Til PURE D8

4x s-bag® Ultra Long Performance, 1 x s-filter® Hygiene, 4x s-fresh™-poser Citrus Burst and 1 x motorfilter

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også